dödsbo

Bibbans tar hand om allt du behöver hjälp med vid hantering av dödsbo. Från värdering av bohag, till försäljning på någon av våra auktioner och vidare till tömning och bortforsling och slutligen städning.

Hör av dig till oss så berättar vi mer och möter dig där du står. Det är inte alltid lätt att hantera dessa skeenden i livet så vi anpassar oss till dina specifika behov.

Mejla oss på kundservice@bibbans.se eller ring 070-355 97 65.

Kostnadsfritt besök & offert

Vi kommer och gör en värdering kostnadsfritt, bedömer vad som kan säljas på auktion och diskuterar vägen framåt. Vi sammanställer en offert utifrån dina behov och skickar till dig.

Säljer

Föremålen sorteras efter vad som är lämpligt att lämna in till auktion eller sälja på annat sätt. Föremålen kategoriseras, fotograferas och läggs ut till försäljning på våra auktioner. Alla våra auktioner marknadsförs.

Tömmer

Vi ser till att var sak hamnar på sin plats. Vi sorterar, paketerar och transporterar föremålen till auktionslokal, återvinning och välgörenhet. Material för paketering ingår.

Städar

Vi ordnar flyttstädningar enligt Mäklarsamfundets riktlinjer och lämnar garanti på alla våra jobb. Tillsammans med samarbetspartners erbjuder vi även renovering och homestyling inför eventuell försäljning av bostad.

Kontakta oss idag

Mejla oss på kundservice@bibbans.se eller ring 070-355 97 65.

Vi står för ett personligt bemötande, en värdig hantering och att fler saker läggs ut till försäljning och får nya hem.