garage & förråd

Har du ett förråd som står och kostar pengar eller vill du göra mer plats? Vi hjälper dig med förrådstömningar och garagetömningar. Det som går att sälja ropar vi ut på vår kommande nätauktion. Resterande föremål skänks till välgörenhet eller återvinns. Hör av dig till oss för kostnadsfritt besök och offert!

Mejla oss på kundservice@bibbans.se eller ring 070-355 97 65.

Besök på plats och offert

Efter att du tagit kontakt gör vi ett besök på plats. Där skapar vi oss en bild över arbetet och vad som kan säljas på auktion. Därefter får du en offert för arbetet. Vi värderar och diskuterar försäljningsalternativ och behov av tömning och städning. Utifrån dina behov och önskemål sammanställer vi därefter en offert som vi skickar till dig.

Värdering, försäljning, tömning och städning

Vi hjälper dig med att sortera ut det som går att sälja på auktion, det som kan skänkas till välgörenhet och det som behöver återvinnas. Vi erbjuder bortforsling och transporterar godset till dess olika destinationer. Vid önskemål städar vi ut utrymmet som tömts. Föremålen som ska säljas på auktion katalogiseras och fotograferas. Katalogen publiceras och marknadsförs i olika kanaler. Pengarna från försäljningen betals ut cirka fyra veckor efter avslutad auktion.

Bra för miljö och plånbok

Sälj det som går att sälja och slipp framtida kostnader! Bra för miljö och plånbok! Vi erbjuder snabb hjälp att tömma förråd och garage och anspassar oss efter dina behov. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och offert.

Mejla oss på kundservice@bibbans.se eller ring 070-355 97 65.