om oss

Bibbans hjälper till att förlänga livet på våra prylar och pinaler genom att sälja begagnade varor och föremål online. Hos oss kan du köpa och sälja allt från möbler och inredningsdetaljer till hushållsartiklar och verktyg. Utbudet är brett och varierat.

Försäljningen sker framför allt genom nätauktioner i realtid på Bibbans auktioner. Där hittar du allt möjligt inom inredning och återbruk, följ oss på Instagram @bibbans.auktioner. Ett mindre urval av möbler, inredningsdetaljer och hushållsartiklar går att köpa direkt genom vårt Instagramkonto @bibbans.design. Varorna finns för visning i ett showroom nära Högdalens centrum. Visningar sker efter överenskommelse per e-post eller telefon.

Bibbans värderar enstaka föremål till hela hem och dödsbon. Vi ordnar med heltömningar, sortering och bortforsling, försäljning på auktion, inlämning av föremål till välgörenhet och återvinning samt flyttstädar. Vi genomför värderingar kostnadsfritt.

Bibbans auktionsverksamhet letar nya lokaler och återkommer med besked.

Ett personligt bemötande, rolig shopping och hållbarhet är ledord hos oss på Bibbans. Tillsammans förlänger vi livet på våra saker och minskar resursslöseriet.