sälja

Har du saker du vill sälja på  auktion? Vi tar emot enstaka föremål, hela eller delar av dödsbon och hem. Mejla oss på kundservice@bibbans.se eller ring 070-355 97 65.

Säljarprovision är 20 % på klubbat belopp samt en slagavgift på 40 kronor per utrop. Minimiavgift är 150 kr inklusive moms per sålt utrop. Säljaren erhåller dock alltid minst 40 kr per såld auktionspost. Du betalar inga avgifter om försäljningen inte blir av. Innan auktion får du, för godkännande, ett försäljningsavtal med de föremål som du lämnat in till försäljning. Redovisning av sålda föremål sker cirka 20 bankdagar efter auktionen. 

Vi tar även emot föremål utanför våra ordinarie öppetttider. Hör av dig till oss så bokar vi en tid. Du kan skicka bilder på det du vill lämna in via mejl till kundservice@bibbans.se eller via telefon 070-355 97 65. 

Vi hämtar även föremål som du vill sälja. Beroende på värdet på det som lämnas in kan en avgift tas ut för hämtning. Den kan i så fall vara berättigad för RUT-avdrag. Ta kontakt med oss så får du veta mer. Mejla oss på kundservice@bibbans.se eller ring 070-355 97 65.

Om du har ett helt eller delar av ett hem/dödsbo som du vill sälja bokar du tid med oss. Vi kommer och gör en värdering helt kostnadsfritt. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med lösningar för dödbo. 

Vi kan även ordna tömningar av garage och förråd. Läs mer här!

Tillsammans med en samarbetspartner erbjuder vi även homestyling inför försäljning av bostad. Hör av dig till oss så berättar vi mer!